fbpx

Dragi kupci,

Media Market Banjaluka je trgovinsko-uslužna radnja sa tradicijom poslovanja od 2002. godine. Nalazimo se u centru Banjaluke, u ulici Vase Pelagića 34a.

U našoj ponudi se nalaze novi i korišteni / polovni računari, laptopi, monitori i računarska oprema, gaming računari i gaming oprema, novi i korišteni / polovni printeri, zamjenski toneri za sve vrste printera, računarska periferija, računarske komponente, mrežna oprema i još mnogo toga.

Posebnu pažnju poklonili smo širokoj ponudi korištene brendirane računarske opreme najpoznatijih svjetskih proizvođača (Dell, HP, Lenovo, Fujitsu i mnogi drugi).

Pored prodaje, nudimo i servis kompletne računarske opreme (servis računara, servis laptopa, servis printera, servis monitora, zamjena displeja i tastatura na laptopima, instalacija operativnog sistema i ostalog softvera).

Jedini u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini vršimo reparaciju baterija za laptope.

Naše stručno osoblje, sa dugogodišnjim iskustvom u servisiranju računara i računarske opreme, rješava probleme brzo i kvalitetno!

Vršimo usluge umrežavanja računara, umrežavanja printera, zaštite podataka i cyber sigurnosti.

Uz široku ponudu i najpovoljnije cijene, za svu našu robu i usluge dajemo garanciju.

Danas je Media Market jedna od najvećih firmi u oblasti računarske opreme na području Bosne i Hercegovine sa tendencijom daljeg rasta i razvoja. Provjerite zašto radimo sa nekoliko hiljada naših zadovoljnih kupaca. Postanite i Vi jedan od njih!