fbpx

Media Market je trgovinska radnja koja je osnovana 2002. godine u Banjaluci kao privatna trgovina sa servisnim uslugama iz oblasti informatike.

Naša misija je da klijentima obezbjedimo potpuna IT rješenja sa ciljem da tržištu ponudimo proizvode i usluge iz oblasti visoke informacione tehnologije.

Od 2012. Media Market počinje poslovati u okviru firme PC Info d.o.o. Banja Luka, što nam omogućava da našim klijentima pružimo još bolju i kvalitetniju uslugu i logističku podršku na teritoriji cijele BiH. Od 2013. godine smo izvršili spajanje sa PCmax-om, kako bi kvalitet usluge i ponudu podigli na viši nivo i obezbjedili našim sadašnjim, a i budućim kupcima jedan novi, bolji vid podrške na obostrano zadovljstvo.

Danas je Media Market jedna od najvećih firmi u oblasti računarske opreme na području Bosne i Hercegovine sa tendencijom daljeg rasta i razvoja.

Pored prodaje gotovih računara, dijelova i ostale informatičke opreme, Media Market se bavi servisiranjem računara, pružamo uslugu pristupa Internetu, povezivanjem računarskih sistema u mreže.

Provjerite zašto radimo sa nekoliko hiljada naših zadovoljnih kupaca. Postanite i Vi jedan od njih!