Media Market: Home Novosti
Media Market | Korisne stvari
Donacija računara Maketarskom klubu Kastel

Techno Shop MediaMarket iz Banjaluke nastavlja s akcijom donacija pod nazivom “Sreća je u poklanjanju”. Ovaj put je Maketarskom klubu Kastel Banjaluka doniran računar, koji će biti od velike pomoći maketarima prilikom rada na maketarskim projektima.

Maketarski klub Kastel osnovan je 2014. godine kao prvi i, za sad, jedini klub ove vrste u BiH. Cilj kluba je popularizacija i afirmacija maketarstva, zanimljivog i u svijetu veoma cijenjenog hobija, koji je u našoj sredini skoro potpuno nepoznat. Klub je organizovao nekoliko izložbi maketa u Banjaluci, a njegovi članovi ostvaruju zapažene rezultate na regionalnim maketarskim takmičenjima.

Prema riječima članova ovog kluba, računar će biti veoma koristan dodatak inventaru kluba, a služiće za pregled slika, dokumentacije, video materijala i ostalih mnogobrojnih referenci koje su neophodne kako bi članovi kluba izradili što bolje i vjernije umanjene replike aviona, tenkova, brodova i ostalih vozila, kao i figure, diorame i ostale minijature.

Iz MediaMarketa navode kako su odlučili da pomognu rad Maketarskog kluba Kastel jer klub promoviše jedan lijep i zanimljiv, a kod nas malo poznat hobi, te na takmičenjima ostvaruje visoke rezultate i tako na najljepši način predstavlja naš grad.

 
Banjalučki MediaMarket: Humanost na djelu

“Sreća je u poklanjanju” – moto je tehnošopa “MediaMarket” iz Banjaluke koja nastoji pomoći onima kojima je podrška najpotrebnija. Ova firma je zadnjih godina pokretala brojne humanitarne akcije kojima je dokazala da je briga za bližnje jedan od prioriteta.

Tehno šop „MediaMarket“ Banja Luka donirao je nedavno Kulturno-umjetničkom društvu „Čajavec“ Banja Luka laptop sa zvučnom opremom koja im je neophodna za rad.


-Odlučili smo se da pomognemo KUD „Čajavec“ koje ima dugu tradiciju i zapažene rezultate u svom radu , veliki broj nastupa u zemlji i inostranstvu, te okuplja značajan broj članova. S obzirom da je ovom kulturno umjetničkom društvu neophodna oprema, jer njihove sekcije rade na više lokacija, odlučili smo da damo svoj doprinos njihovom daljem radu u želji da i dalje bilježe uspjehe, navode iz “MediaMarketa”.

Tehno šop „MediaMarket“ je od svoga postojanja do sada donirao više stotina računara raznim obrazovnim, sportskim i kulturnim ustanovama i organizacijma.

Ova firma pomaže i one kojima je podrška najpotrebnija.

“MediaMarket” je nedavno poklonio laptop pravniku Zoranu Macanoviću. Riječ je o osobi s invaliditetom kojoj je taj poklon, na određeni način, jedini prozor u svijet.

Iz te firme najavljuju da neće stati s humanitarnim akcijama. Svjesni su da građani RS vrlo teško žive i mnogima od njih nastoje pomoći.

“Sreća je u poklanjanju” – moto je programa donacija “MediaMarketa” koji uprkos teškim vremenima, vodi računa i o najugroženijima.

(Istinito - http://www.istinito.com/index.php/banja-luka/item/27285-banjalucki-mediamarket-humanost-na-djelu.html)

 
Media Market Banjaluka ponovo u humanitarnoj akciji

Techno Shop Media Market Banjaluka ponovo u humanitarnoj akciji. Na turniru međunarodne, regionalne, košarkaške lige za pionirke, gdje su naš grad predstavljale košarkašice kluba „Fenix“ (kojima smo generalni sponzor), podijeljeni su pokloni za djecu iz zavoda dr Miroslav Zotović.

Ovom akcijom se nastavlja program donacija i pomoći za razne segmente našeg društva.

Media Market Banjaluka

 
Donacija fudbalskom klubu BSK Banja Luka

Na inicijativu G-dina Budimira Balabana načelnika odeljenja za komunalne i stambene poslove i poslove saobraćaja u Administrativnoj službi Banjaluka, Mediamarket je donirao fudbalskom klubu BSK Banja Luka komplet računar sa printerom.

Po novim propisima fudbalskog saveza RS, sudije i delegati su obavezni da šalju izvještaj odmah po završetku utakmice pri čemu će donirana oprema služiti u tu svrhu.

Donaciju u ime fudbalskog kluba primio je predsjednik kluba G-din Novak Damjanović.
Donacije je izvršena u prostorijama FK BSK Banja Luka 28.09.2012

 


 
Mediamarket na Facebook-u