Media Market: Home
Donacija računara Maketarskom klubu Kastel

Techno Shop MediaMarket iz Banjaluke nastavlja s akcijom donacija pod nazivom “Sreća je u poklanjanju”. Ovaj put je Maketarskom klubu Kastel Banjaluka doniran računar, koji će biti od velike pomoći maketarima prilikom rada na maketarskim projektima.

Maketarski klub Kastel osnovan je 2014. godine kao prvi i, za sad, jedini klub ove vrste u BiH. Cilj kluba je popularizacija i afirmacija maketarstva, zanimljivog i u svijetu veoma cijenjenog hobija, koji je u našoj sredini skoro potpuno nepoznat. Klub je organizovao nekoliko izložbi maketa u Banjaluci, a njegovi članovi ostvaruju zapažene rezultate na regionalnim maketarskim takmičenjima.

Prema riječima članova ovog kluba, računar će biti veoma koristan dodatak inventaru kluba, a služiće za pregled slika, dokumentacije, video materijala i ostalih mnogobrojnih referenci koje su neophodne kako bi članovi kluba izradili što bolje i vjernije umanjene replike aviona, tenkova, brodova i ostalih vozila, kao i figure, diorame i ostale minijature.

Iz MediaMarketa navode kako su odlučili da pomognu rad Maketarskog kluba Kastel jer klub promoviše jedan lijep i zanimljiv, a kod nas malo poznat hobi, te na takmičenjima ostvaruje visoke rezultate i tako na najljepši način predstavlja naš grad.

 

 
Mediamarket na Facebook-u