Media Market: Home
Banjalučki MediaMarket: Humanost na djelu

“Sreća je u poklanjanju” – moto je tehnošopa “MediaMarket” iz Banjaluke koja nastoji pomoći onima kojima je podrška najpotrebnija. Ova firma je zadnjih godina pokretala brojne humanitarne akcije kojima je dokazala da je briga za bližnje jedan od prioriteta.

Tehno šop „MediaMarket“ Banja Luka donirao je nedavno Kulturno-umjetničkom društvu „Čajavec“ Banja Luka laptop sa zvučnom opremom koja im je neophodna za rad.


-Odlučili smo se da pomognemo KUD „Čajavec“ koje ima dugu tradiciju i zapažene rezultate u svom radu , veliki broj nastupa u zemlji i inostranstvu, te okuplja značajan broj članova. S obzirom da je ovom kulturno umjetničkom društvu neophodna oprema, jer njihove sekcije rade na više lokacija, odlučili smo da damo svoj doprinos njihovom daljem radu u želji da i dalje bilježe uspjehe, navode iz “MediaMarketa”.

Tehno šop „MediaMarket“ je od svoga postojanja do sada donirao više stotina računara raznim obrazovnim, sportskim i kulturnim ustanovama i organizacijma.

Ova firma pomaže i one kojima je podrška najpotrebnija.

“MediaMarket” je nedavno poklonio laptop pravniku Zoranu Macanoviću. Riječ je o osobi s invaliditetom kojoj je taj poklon, na određeni način, jedini prozor u svijet.

Iz te firme najavljuju da neće stati s humanitarnim akcijama. Svjesni su da građani RS vrlo teško žive i mnogima od njih nastoje pomoći.

“Sreća je u poklanjanju” – moto je programa donacija “MediaMarketa” koji uprkos teškim vremenima, vodi računa i o najugroženijima.

(Istinito - http://www.istinito.com/index.php/banja-luka/item/27285-banjalucki-mediamarket-humanost-na-djelu.html)

 

 
Mediamarket na Facebook-u